Rörtjänster

Vi är rörmokaren du vänder dig till när du behöver hjälp med installation av värme, ventilation och sanitet i Västerås. Vi antar såväl små som stora uppdrag.

Rörskador

Det finns många anledningar till varför skador uppkommer på VVS-rör. Det kan vara naturligt slitage om rören är gamla, eller så kan det handla om yttre påverkan från djur som bygger bon i rören eller trädrötter som slingrar sig runt dem och täpper igen flödet. Vi går in i dina rör med en specialanpassad videokamera och studerar rören inifrån tills vi hittar skadan och det som orsakat den. När skadan är upptäckt lagar vi den, alternativt byter ut rören.

Ibland ställer rör och vattenledningar till med besvär, ingenting är skapat för att hålla för evigt. Ju snabbare man åtgärdar de problem som uppkommer, desto bättre är det för låter man problem få gro kan läget dessvärre bli riktigt illa. Fukt och mögel kommer som brev på posten när VVS-rör går sönder och att bli av med dessa två är ett riktigt gissel. Vi rekommenderar att du tillkallar din rörmokare i Västerås med jämna mellanrum, dels när något behöver lagas, men även för allmän service och underhåll så att man kan upptäcka och lösa problem innan de ens hinner uppstå.

Vi finns här redo att rycka in när du behöver en pålitlig rörmokare i Västerås.

Enklare jobb

Stopp i avloppet är en sådan där klassisk situation som alla hamnar i förr eller senare. Många drabbas av smärre panik när det sväller igen i avloppsrören, men det finns ingen anledning. Kan man inte lösa proppen själv, som kan ha orsakats av oräkneliga anledningar, så är det bara att ringa din rörmokare. Stopp i avlopp är vardagsmat för oss. Vi kommer hem till dig med vår välutrustade servicebil och löser problemet innan du ens hinner blinka.

Kontakta oss för alla typer av VVS-relaterade jobb i Västerås!