Förr och nu

Det som förr hette rörmokare har idag en mer korrekt benämning i ordet VVS-installatör, alternativt VVS-montör. De system inom värme, ventilation och sanitet som finns tillgängliga idag är i mångt och mycket baserade på samma grundtanke som de system man använde för 20, 40 och 60 år sedan, men arbetsmetoder och material utvecklas och tillgången till effektiva verktyg och maskiner gör jobbet mer effektivt.

Vi hänger med i utvecklingen

Vi är en rörmokare med bred kompetens och kan såväl laga och uppdatera gamla VVS-system som installera VVS-koncept av mer modernt slag. Vi tycker om att använda den gamla benämningen rörmokare, men har fullgod kompetens för sofistikerade, moderna installationer som t ex förnybara energikällor och avancerade servicearbeten.

Vi är rörmokaren du vänder dig till när du behöver hjälp med allt från servicearbeten till felsökningar, reparationer, installationer vid bygg och renovering samt vid akuta problem med avlopp, rör och kranar.

Med miljön i åtanke

Som rörmokare och VVS-firma är vi ISO 9000 certifierade och har höga krav på oss själva när det kommer till frågor om kvalitet och miljö. Vi anser att alla medvetet måste engagera sig för att vår planet ska ha en chans att fortsätta vara en plats att kunna leva ett rikt liv på även under kommande generationer. Är du intresserad av att veta mer om vår miljöpolicy så är du välkommen att höra av dig till oss.

Nyttja ROT-avdraget

ROT-avdraget är en skattelättnad som tagits fram för att göra det lite lättare för privatpersoner att anlita kvalificerade specialister när de ska bygga eller renovera i privatägd fastighet. Lättnaden innebär ett avdrag på 30 % för de arbetskostnader som uppstår vid byggnation och renovering till en maxsumma på 50 000 kronor per person och år. Eftersom denna typ av avdrag alltid är personliga så kan hushåll med två vuxna tillsammans få avdrag för upp till 100 000 kronor.

Vi hjälper dig gärna med ansökan om ROT-avdrag, kontakta oss så berättar vi mer!