En rörmokare att luta sig mot

Vi är en rörmokare i Västerås att räkna med. Bland våra tjänster ryms allt inom VVS och mer därtill och du kan vända dig till oss i alla lägen, oavsett om du är privatperson eller ansvarar för ett företag. De rörmokare som arbetar hos oss har adekvat utbildning och gedigen erfarenhet och kan utföra all typ av VVS-service, från att byta blandare till nyinstallation av olika typer av värme- och ventilationssystem.

Förutom standardtjänster inom VVS erbjuder vi också jourtjänst vilket innebär att vi finns tillgängliga för dig dygnet runt. När det gäller VVS kan tyvärr olyckor inträffa och när de gör det behöver man professionell hjälp omedelbart. Vi fixar dina akuta rörproblem som t ex stopp i avlopp, läckage, översvämningar och trasiga rör.

Kvalitetsgaranti

Som modern och medveten rörmokare vet vi att det som ger bäst resultat är att hålla skarpt fokus på att leverera kvalitetstjänster. Vi har en noga utarbetad plan för miljöarbete baserad på ISO 9000 och vi ser till att regelbundet delta i fortbildningskurser av olika slag. Vi vill hålla oss ajour med samtiden och kunna erbjuda våra kunder moderna tjänster i toppklass. Vi garanterar att du får bästa tillgängliga VVS-service när du väljer oss som din rörmokare i Västerås.